Monday, February 22, 2010

from the bottom of my broken heart...............

hurm......bukan nak meratapi nasib tetapi sekadar hendak melepaskan kesedihan di dada nih. bunyi macam ader masalah besar pulakkan. tak lah sampai begitu(aku nih kalo bab buat citer letup serahkan saja).

macam nih, memang kegemaran aku lah melawat belog kawan-kawan aku nih. suke sangat tengok diorang letak picture yang superb cantik and it's really make me jealous......... jealous yang teramat sangat......bukan dengki atau seumpama dengannya. tapi aku tak berkemampuan untuk ambil picture sebegitu.....coz i don't have dslr camera. uwa!!!!!!!!!!!! hate it......kawan-kawan aku semue tanyer aku nih amik coz fotografi ker kat UTM??the answer is nope. aku juz sangat addicted with beautiful picture. but it's doesn't mean dat i'm crazy..juz love it. actually semua pic aku pegang cam yang aku letak kat belog aku nih camera nero dan yan. to both off them...ARIGATO...


(inilah mr. mohd izyan zuhaili yang tersangat la bachin)


(miz nero nerdy aka my bezz friend. sarang heyo)

sebenarnya pernah sekali tuh aku da cukup duit da nk beli d80 nikon tapi atas nasihat abang aku, aku tak beli pun camera idaman aku tuh. aku beli mr honda click. abang aku kate buat mase motor tu lagi penting. and i agree with dat. but, hati ini meronta-ronta nak beli jugak camera tuh. jenuh jugak aku kumpul duit balik tau tapi ader jer masalah yang timbul. kekadang tu macam menyesal gak la bli si mr honda click tu. alamak!!!!! tak nak komen lebih2 coz takut mr honda click merajuk. tak boleh pergi kuliah aku kang.

(pernah hampir aku miliki tapi..........)


(aku terbeli mr honda click warna maroon nih...aiseh)


pe pun antara azam aku tahun nih adalah aku membeli camera idaman aku nih. semoga Allah swt memakbulkan doa aku nih....Amin..............


(coming soon!!!!! insyaallah)




6 comments:

nurul nadia said...

wei..buruk r muke aku time nih...wee hehe

TeRRoRRiZZ said...

lawa la............
juz be proud wit ur face!!!!!!!!!

Shykin said...

hi ..nice blog..sy folo awak... sudilah kiranya..:)

TeRRoRRiZZ said...

maceh kerana folo saye....
mari kite berblog!!!!!!!

emezul said...

haha..blog2 gak..psm jgn lpe ye tero..

TeRRoRRiZZ said...

baik eme.......
blog nih tempat aku ilangkan kesedihan.........