Monday, June 21, 2010

Aku Kehangatan lagi Kepenatan

(rembat pic nih dari sini. cam sesuai dengan tajuk entry)

tu lah yang aku rase sekarang nih. tah ape silap tah aku buat hari. tak habis-habis ditimpa kecelakaan. dari satu-satu yang timbul. insaflah wahai siti (ape kaitannye ngan tajuk entry aku kali nih?????). back to the topic.

tadi lebih kurang sejam yang lalu, aku terperangkap dalam BILIK AIR aka JAMBAN kat umah aku nih. pintu dier tetibe je jam. adohai. letih tu. dah la panas. lege tak kene tido dalam jamban. berpeluh-peluh gak la. banyak gak la care aku cube. antaranye gune kad. tak jalan. gune dawai. tak lut. last-last gune kaki jugak yang paling berkesan even impak die memang terbaek la. pecah pintu bilik air aku. alamak. macam mane nak mandi nanti nih. adohai...........

(bersepai. matilah aku kalau ayah aku tau)

(boleh aku skodeng akak aku mandi nanti. berbaloi-baloi)
*tak insaf-insaf aku nih*

terima kasih buat abang and akak aku sebab telah bertungkus-lumus untuk keluarkan aku. jasamu dikenang sepanjang hayat. muah muah muah

moral of the story :

1. jangan pergi bilik air pagi-pagi buta.
2. jangan pasang pintu dekat bilik air.

P/s : sedang tengok bola. semoga bazil menang. oleeeee oleeeeee oleeeeee oleeeeeee

13 comments:

Mario said...

ekeke...pintu bilik air pakai duit syiling je dah bole bukak...tak yah kunci,,,apa daa...cuba arr klu tak caya...

fiq said...

hehe.. cmne bleh terkurung dlm jamban tu weyh?

NaNaJoe said...

hebat ko not!!
sampai terburai pintu tu...huhuhuhu~~

rutikeben said...

wahhhhhhhhhhh

nasihat jgn wat pintu kt toilet mmg best.wakakakaka

princeduyong said...

wah boleh gak jadi camtu yer..

MiloMasihPanas said...

adoii.... kenape btg post komen ssah sgt nk nmpak nih? tlong tkar warne laen k... post dah best tpi kecian org laen ssah nk komen... tlong tkar k...

lagi satu hal tahniah la pasal pintu toilet... mmg terbaek.. kopak di sepak kamo.. hahah

post terbaru, ♥♥♥antara sebab aku tak tunggu hari bapa♥♥♥

♥CIK SHA♥ said...

erk??jgn pasang pintu kat bilik air??ahaha..xleh la mandi bugil..kui3..

maCy said...

adoii.. tips kedua tu masalah plak.. huhu

Seri said...

dahsyat. guna kaki leh terkopak macam tu

Siti Fatimah A. Razak said...

siti, kamu ditagged utk WAJIB! join kontest menawan .. sebab kamu MMG menawan... ;) http://sitifatimahdivalasangat.blogspot.com/2010/07/hitam-itu-menawan.html

Seri said...

lama tak update?

Seri said...

lama tak update?

Anonymous said...

You made some excellent points there. I did a search on the topic and barely got any specific details on other websites, but then happy to be here, really, appreciate that.

- Lucas