Friday, June 4, 2010

Pertandingan Gambar Fotogenik

bersepai tajuk entry aku. skema tahap dewa. tapi ape nak buat. setelah aku di tag dek nero nerdy untuk masuk contest nih, di tambahkan pulak aku sekarang nih teramatlah bosan menjadi penanam anggur yang berjaya seantero dunia, lalu aku decide nak join contest ni.


kalu nak join contest nih sila lah kelik pic atas nih atas banner dier kat sebelah.
sebelah mane sendirik carik kay. hehehehehe


dengan lafaz bismillah, inilah pic yang aku pertaruhkan. FUH!!!!!!!!!!!!



***************



**********



*****



***



*




description : ape yang fotogenik dalam pic nih yek??? bibir kot. menjuih sikit macam anjelik juling (angelina jolie) . izinkan aku nak perasan. heheheheh. lagi satu, bayang-bayang pokok yang jatuh kat muke dalam pic nih buatkan pic nih lagi dramatik la. konon-kononnya. pic nih di snap oleh empunya belog walaupun banyak kali kepala terhantuk kat bumbung kereta sebab utm nih banyak beno bonggolnyer (ketika pic nih di snap, kereta sedang bergerak). pic nih 100% raw without editing coz aku memang tak berbakat sangat nak edit mengedit nih. takut jadi cam shrek la pulak. opsssi. aku namekan pic nih "far away"......


oh ye sebelum aku terlope. kene tag 3 orang untuk masuk contest nih. orang yang bertuah:








p/s: Done. hope pic nih dapat mencurik perhatian juri (ingat nih pertandingan menyanyi ape??)

10 comments:

ka a i ru said...

mcm model iklan dslr pun ade..huhu

nurul nadia said...

ye ye tero join..oit, besaukan lah pic hang tu..x nmpk bibir ko yg mungil tuh..

::kaybee ja'affar said...

wow...:)

TeRRoRRiZZ said...

kaairu : yeke..terima kasih (nak perasan jap

TeRRoRRiZZ said...

nad : aku da cube nak beso kan tak leh.........
ke aku yang tak pandai

TeRRoRRiZZ said...

kaybee jom la masuk sekali

niDa said...

nice~
ok je bg sy...

niDa said...

tgk2 blog sy.. ade brg baru..

TeRRoRRiZZ said...

nida : terima kasih.....

emezul said...

ala.. kowang sume ahli potograper.. mmg la gmbo bes2 jep.. huhuhu