Thursday, June 10, 2010

Things_to_do_when_your_boss_is_out

nih la part yang paling bezz mase aku praktikal dulu iaitu bile boss aku keluar. tak kesah la dier keluar mana pun. even ke jamban (yang ini tipu). time nih la aku akan menunjukkan belang aku sebagai seorang manusia yang bertopengkan hantu yang dah peluk islam(tak la jahat sangat).

ye la, mase bos ader tunjuklah baik dan terlampau rajin. sapu sana sini, asyik menaip jer konon buat kerja yang dier kasi padahal bende lain (facebook, chatting). muke serius tak boleh blah, nak tutup sikit la kan takut kantoi. pijak semut pun tak mati.

tapi biler setapak jer kaki bos keluar dari pejabat, terus aku pasang headphone, dengar lagu, tengok movie sambil gelak macam puake. buat bising, gossip dengan akak sepejabat. kadang-kadang siap ader munchy-munchy sambil minum teh or milo panas.. seronok tak ingat dunie. bile boss dah nak masuk pejabat, mulelah lintang pukang kemas. kekadang tu bekas gula (sebab makan biskut gula julie's) pun dok menepek lagi kat mulut....hohohoho. nikmat nyer hidup...

ni ader suggestion aktiviti yang blogger boleh buat kalau boss korang keluar:

Pertama = Lompat-lompat

video

Kedua : Berkayak

video

Ketiga : Kejar-mengejar

video


sekian saje entry aku kali nih. semoga terhibur.......

12 comments:

nurul nadia said...

wei, giler ape nak lompat2 camtuh...heehe

TeRRoRRiZZ said...

skali sekale!!!!!!!!!!

yummy nuts said...

hahahaha...
betol2.
bos xde buat keje gle!
:D

SyidaMislan said...

extreme sgt nih!over-excited ke hape?...hahahaha

TeRRoRRiZZ said...

yummy nuts: BILE LAGI NAK JADI JAHAT KAN....

TeRRoRRiZZ said...

SyidaMislan : SKALI SKALE TAK SALAH.....

hans said...

hahahaha
okay juga tu

p/s : Episod 31 Siri ADKDA Boleh Dilayari Sekarang http://hanspunyablog.blogspot.com/2010/06/antara-diakau-dan-aku-episod-31.html

blakepaghe said...

ni eat blind salary ni..hahaha

Mijie said...

oooo...cam ner keje time boss xde ek??..gtau kt boss kan..haha

TeRRoRRiZZ said...

hans :ok memang okay...

blakepaghe:ops...isu sensetippp

Mijie :jangan la......

+akufobia+ said...

practice make perfect.

TeRRoRRiZZ said...

akufobia : tepat sekali!!!!!