Saturday, June 5, 2010

air dari 'burit'

(sekadar gambar hiasan)


lokasi : makmal kejuruteraan awam, UTM (aku rindu giler seh kat UTM)
masa : aku tak ingat. dah lame dol.......
watak : aku (tero), eme and nero nerdy


eme : tero, ko ingat tak zaman sekolah menengah dulu. kite ade buatkan experiment pengesteran kan (sambil tangan gatai dok usap alat dekat makmal tu. hai dengan alat pun layan????)

aku (tero) : a'ah. aku suke giler dol. ye la. konon baget nak jadi saintis bile beso nanti. heheheh. mase buat eksperimen tu wangi jer kan...... bau macam manis-manis ala-ala aku gitu.

eme : tero perasan nak mampus

nero nerdy : tah pe-pe tah. mase aku buat eksperiment tu kuar bau buah. tapi aku tak suke sangat la buat eksperiment tu (sambil buat muke ketat)

aku (tero) and eme : eh, nape lak???? (serentak sambil buat terkezot)

nero nerdy : ye la, nak tunggu air dari 'burit' tu kuar lambat sangat... tak sabar aku nak tunggu

aku (tero) : 'burit' perempuan punye *tut tut* ke????(muke innocent)

nero nerdy : pale hotak kau. kan kite kene titis sikit-sikit kan dari 'burit' tu. yang ni la. (sambil dok tuding-tuding alat kat bawah nih)


ni la 'burit' tu


eme : tero keji pikir bukan-bukan.

aku (tero) : buret ker????? ye la nad. ko tu sebut 'burit' 'burit'. lain la aku pikir. hehehehehehehe


moral of the story :
1. sebut tu biar la teghang dan jelas. nanti tak pasai-pasai paham bende lain.
2. fantasi jangan terlalu tinggi. tahap sederhana sudim...........................

p/s : rindu sesangat ngan member sekelas...tak sabo nak tunggu konvo coz le jumpe korang semue...

copet pic dari belog nero nerdy

16 comments:

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha.. adeh! kuneng punya kepala~

sebutan mmg hampir sama dol..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

dulu nak sebut mende ni kat makmal pOm malu :P

@juera said...

tkjot ak bc title entry hang ni..adoi la..rupa2nya "buret" laaa..kah3

Sis-Lin said...

ishh sis pun dh dok terfikir mende lain dh... hehehehe

gEe said...

haha. dlu mase first tau nmer mnde ni pun nk sbut burit jgk.. nape la bg nmer yg dkat2 ngan perkataan mncarut tu ye. hehe

TeRRoRRiZZ said...

ASaDa RyutaRo : kuning tak per kalau hitan tu parah...

TeRRoRRiZZ said...

miss lolly : heheheh. same2. slalu tercacul sebut bende yang tak sepatutnye

TeRRoRRiZZ said...

@juera : biyane...hehehe...saje buat gempak..

TeRRoRRiZZ said...

Sis-Lin : tak per. umur 18 tahun ke atas okay....

TeRRoRRiZZ said...

gEe; tol tu..teringat kisah lame....

Irwan Amit said...

tak aci! tuh buret bukan burit.. hakhakhak :)

TeRRoRRiZZ said...

irwan : asal bunyik nak dekat same okay per...

nurul nadia said...

ces, ko ingat lg rupenye..ak da lupe-lupe ayam nih..bace ni, teringat blik..

TeRRoRRiZZ said...

sti la ingat nad...bende bezzzzz

emezul said...

haha.. tero bende2 cmni mmg suke igat.. wahahaha

mengenaldiri said...

salam..
suke pic yg kat side mirror tu
ngeee
=)