Wednesday, June 16, 2010

Aku Kesunyian di Kala World Cup

diam tak diam, dah 3 hari world cup berlangsung. sepanjang itulah, bila waktu malamnya tiba, aku kesunyian. si dia hilang entah ke mana. aku rindukan bisikan manisnya. dambakan kehangatan tubuhnya menyaluti tubuhku. tapi.....

(dicopet dari en. GOOGLE)
*sekali tengok cantik pic nih, tapi bobbies nampak la pulak. sila abaikan*

Uwek!!!!! nak muntah keluar muntah hijau aku dengan ayat kat atas nih. yes aku kesunyian tapi bukan kesangapan kay. kawin pun belum nak damba kehangatan tubuhnya konon. gilo ape. hehehehe. aku nih hantu bola terutama world cup, mustahillah nak sangap-sangap nih. kesunyian yang maksudkan ialah aku tengok world cup sorang-sorang. sebelum ni mesti abang aku mesti join sekali aku tengok bola. paling bezz kalau gol mesti jerit kuat-kuat same-same. kalau tak gol pulak mengamuk same-same. tapi semuanya tinggal kenangan.

(ni la abang kandung intan payung aku)
*kasi puji sikit coz da banyak dier berabis duit untuk aku*

bukan ape, abang aku kerja pagi. jenuh aku kejut dier nak tengok bola same-same tapi dier tak sedar jugak. pikir-pikir balik kesian pulakkan takur dier tersengguk-sengguk pulak kerja nanti. dudu jer la yang temankan aku. sob sob sob.

(ni la dudu kesayangan aku)
*comelkan. yang rambut merah tu*

ok. cakap pasal world cup nih. aku nak jadi pengulas bola yang tak bertauliah:

sepanjang aku mengikuti world cup yang baru berlangsung selama tiga hari nih, pasukan yang paling aku kagum sekali corak permainan mereka adalah GERMANY(tergugat kejap kesetiaan aku dekat BRASIL).

(pasukan GERMANY 2010)

di samping mempunyai pemain yang kacak dan tampan, diorang passing bola kemas dan diorang nih main tak la gopoh macam AUSTRALIA (memandai je aku). lagi satu, aku suke stail GERMANY tak bergantung kepada pemain-pemain tertentu sahaja macam ARGENTINA yang asyik-asyik suh Messi sumbat gol. aku kasi contoh. walaupun Cacau baru jer start main, tapi tak sampai 2 minit kot terus sumbat satu gol. hehehehehe. blogger zack pun satu kepale ngan aku sokong GERMANY.

(pasukan BRASIL 2010)
*saranghae oppa*

untuk BRASIL kesayangan aku pulak. aku tengok diorang main slow and steady. serius aku sedikit kecewa sebab korea utara boleh sumbat satu gol di akhir perlawanan. mungkin time tu BRASIL da baget da nak menang kot. so macam careless sikit. heheh. ape pun BRASIL tetap no.1 kat hati aku. saranghea..........

setakat ini je kot entry aku. GERMANY atau BRASIL dapat masuk final. hidop bola..

OLEEEEE OLEEEEEEE OLEEEEEEEE OLEEEEEEEE

9 comments:

NaNaJoe said...

wei!!
asal posting ko double?
bawah pon same gak~ :)

TeRRoRRiZZ said...

tersalah la...
maap...
da betulkan dah....

nairaariaa said...

sy pom minat brazil...bes gilew dorang nie..huu...msti bole...yeah...

TeRRoRRiZZ said...

yeah...
hidop BRAZIL!!!!

noor afzan said...

sayapun sokong brazilll..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

sokong england.

tapi cam hampeh jeee hoho

TeRRoRRiZZ said...

afzan : kita serupa!!!!!!!!!!!!!

TeRRoRRiZZ said...

miss lolly : minat gerard tapi tak sokong england. ok x????

alynn M said...

i love germany :D