Monday, March 1, 2010

:: gambar tensi-she punya contest ::

(klik untuk link ke contest)


syarat syarat adalah seperti berikut::::
  1. create an entry bertajuk "gambar tensi-she punya contest".tidak wajib untuk membuat sticky entry pejadah suma.just satu entry pon sudah cukup.
  2. no elaboration needed. nak bebel panjang panjang its up to you.but i dont read it.
  3. please take note : gambar hendaklah muka anda seorang.tak nak dua atau tiga.kalau ada kembar sama rupa pon tak nak ok?oh lupa.gambar mestilah bertema kan TENSION.tak kesah la tension belajar ke,test ke,sembelit ke..
  4. kalau korang upload byk byk pon,saya cume akan menilai gambar yang paling latest.but if dalam satu entry tuh ada suplo gamba,saya amek yang paling atas sekali.
  5. sila copy and paste gambar contest ni dan link kan kepada blog ini.
  6. this contest will be end on 31 march 2010.atau kata lain nya,akan tutup bile orang dah start post kat wall fb:april fool.ade ke?;p
  7. hadiah dirahsiakan.tapi jangan risau hadiah bernilai RMXX keatas.
aku nyer pic >>>>>>>>>>>


(lens camera nih stuck. geram aku!!!!!!!!!!!!)

p/s : seminggu rahang aku cramp sebab aku nganga beso sangat..................

5 comments:

she said...

boleh pecah kotak suara kalau tertelan camera tuh.

TeRRoRRiZZ said...

tau tak per...
da geram sangat.........

myfuzzyworld said...

Salam,

Jangan lepaskan peluang utk memenangi 4GB Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor External Hard Disk.

Sila layari:
http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

atau terus ke:
http://www.surveygizmo.com/s/187637/blog-evaluation

TQVM
-Zu-

nurul nadia said...

aku xde gmba emo la tero....
gambar bajet cun banyak la...
ngeeee...

TeRRoRRiZZ said...

nanti aku carikkan pic cam tuh yek.........