Wednesday, March 17, 2010

perempuan macam nih pun wujud ke?????? Part 1

(pic kedue aku pasai gadoh!!!!nape semue orang suke cari gado????)


actually aku macam sedeh gak coz aku cerite pasal kaum aku sendiri tapi aku juz nak kongsi ape yang kawan aku dan aku rase. mane tau boleh la dibuat sempadan. kepada sesape yang makan cili pasti akan terase pedasnyer...........hamik kau ayat letop aku.........

cam nih kisah nyer, senah(bukan name sebenar) tetibe jer kasi mesej kat aku suh aku datang bilik dier. ader citer gempak katenyer. biler aku da sampai kat bilik dier, dier citer la pasal kejadian yang aku rase paling bodoh and supposely tak berlaku kat dalam dunie nih!!!!!!!!!!!!

sorang perempuan nih (aku kasi name narx-bukan name sebenar), dier nak pinjam charger dari si senah nih but maser tu si senah nih nga pakai charger dier. so senah kate la kat norx nih. datang magrib. time tu maybe senah da tak pakai. ok lah kan. mase malam tuh si senah nih tunggu la si narx nih datang tapi tak datang2 la pulak. so senah nih nak kuar la gi beli makanan, mase si senah nak pergi beli makanan, dier dapat mesej dari si narx nih. bunyik mesej tu lebih kurang macam nih la:-


"sampai ati ko tak bukak pintu mase aku datang. aku ketuk pintu ko tak bukak. aku pergi la toilet carik ko tapi semue pintu toilet terbukak. penat tau aku turun naik gi bilik ko. aku datang nak pinjam charger jer. kalo tak kasi beri tau jer la. tak yah la nak nyorok dari aku. siap sorok toiletries dengan selipar lagi dalam bilik"


terpinga-pinga la si senah nih dapat mesej cam tu dari si narx nih. bukan la, pendapat peribadi aku la kan. tak terpikir dek kepale otak aku pun nak taip mesej cam tu. kalo la kan aku pegi bilik kawan aku then dier dier tak der kat bilik. tak per la. maybe dier ader hal urgent ke. macam la takder kawan yang lain tak der charger yang same. logik sikit la kan.....

bukan la. narx tuh pelajar UNIVERSITI. so plezz la matang sikit. umo pun bukan belas-belas lagi. kalo si narx and si senah ni kawan kamcing cam aku kawan ngan si senah nih tak pe la gak kan. kiter leh la consider as joke tapi diorang berdue nih jer kenal and kawan biaser je. kawan pun coz penah ader kelas same. nak ajak sembang panjang2 jauh sekali. so korang boleh bayangkan tak.........pelikkan.............

so si senah nih tak puas hati la ngan statement dalam mesej tuh. terjadilah perbalahan mesej antara diorang nih. dalam mesej berikutnye, si narx nih kutuk2 la si narx nih(ader gak la aku bace. da si senah nih kasi bace). jenis si senah nih. kalo dier tak puas hati, dier sanggup jumpe face to face nak setel masalah(tabik spring la aku ngan si senah nih). tapi si narx nih lari2 lak takut nak jumpe dengan si senah nih. so dari sini jelas lagi bersuluhkan saper yang salah......kalo tak salah, wat pe nak takutkan............

tengah perbalahan mesej antara diorang nih nga rancak, tetibe nyer.....tak kene-mengene name aku pun naik sekali. OPSSSSSSSS..........aku pun terkene kutuk gak ngan si narx nih..padahal aku rapat gak la ngan narx nih. aku leh cakap cam tuh coz aku bace mesej tuh......Terkejut beruk gak la aku. aku tol2 tak sangke la...............

p/s : Part nih aku akan citer detail dalam Part 2 kay..... aku ader taklimat e-thesis.....
p/s/s : selingan aku.... kene bentang research aku 1 day........AH!!!!!!!!!!!!!! takutnyer!!!!!!!!!!!!!!!!


7 comments:

hentakbelipat said...

watpe nak gado2 kn....kalau nk gado jgk gado main game suda

eik`S noName said...

tu la pasal...dari gado baik men game...JOM lwn PES 2010...hehehe

nurul nadia said...

woit..aku taw sape senah ngan narx tu..jeng..jeng...

Anonymous said...

huhu....cm civil war plak....lepak2 sudey....pasal charger pn nk gaduh........ntah aper2...setan bsorak tgk ank2 adam bgaduh....hahahaa

Anonymous said...

ko ni pun, takde citer matang sikit ke nk citer?

akulah superman said...

biar je diorang... sorang ambik kayu sorang ambik besi.. haaa.. bertumbuk la korang... hehehe.. grau je~~

TeRRoRRiZZ said...

hentakbelipat : tol tu... buang mase jer kan.....

eik`S noName : cam bezz jer game tu....

nurul nadia : ko tipu. ko tak tau kan....

Anonymous1 : tau tak per. sedih lak aku setan sorak....

Anonymous 2 : aku nyer suke la belog aku. tak suke belah la....

akulah superman : tol gakkan...nanti aku usulkan...