Thursday, April 29, 2010

Titanic + Marilyn Monroe = AKU






+










entry perasan pertama aku. huhuhuhu. lantak lah. ini belog saya(copy hanis zalikha punyer). suke hati aku la kan nak perasan merasan nih. alah, bukan selalu, bak kata nujum pak belalang, KADANG-KADANG. ok lah. sebenarnyer aku nak story mory kat korang semua pasai dinner paling bezZzZzzeh yang pernah aku pergi sepanjang 23 tahun aku hidup di muka bumi Allah swt nih (insaf kejap) . sebab ia ala-ala titanic dan aku pulak berpeluang menjadi marilyn monroe. jangan jeles kay..(bajet jer aku ade orang yang nak jeles. hampes). even dinner nih da lame pun (aka basi berulat) tapi aku yang tahap gaban punyer tegar nih tetap nak cerita. TAK kire...........


yeah. dinner ni sebenarnye anjuran Kelab Fotokreatif aka kelab yang paling kaya dekat UTM(ader aku kesah. opssss). setiap tahun mesti ade acara makan malam yang gempak lagi grand tahap tak ingat punyer. kalau tahun lepas tema nye koboi

(koboi+borai=kobroi)
*kredit kepada annas kerana cipta perkataan
baru yang takkan ade dalam kamus dewan bahasa*


but tahun ni tema nye hawai..ALOHAAAAAAAA

(gelek jangan tak gelek)

kenape titanic? ader jejaka tampan persis Leonardo DiCaprio melamar aku ker?(jangan nak berangan cik siti). semesti jawapan nyer dinner di dibuat di atas kapal iaitu Danga Cruise. kalau you all semue pergi dangan bay, mesti nampak punyalah kapal tu. even tak lah sebesar titanic punye kapal tapi okay per. merase la jugak aku naik kapal. actually kapal tu sebenarnya restoren mewah wah wah tau. mase tengah menikmati juadah yang bezzz tuh, kapal tu akan belayar mengelilingi kawasan sekitar. permandangan jangan cakaplah. thumb up la.........

(permandangan danga bay waktu malam dari kapal)
*kredit kepada azmil coz dier yang snap pic nih*


(nad berlatar belakangkan danga bay)
*kredit kepada tuan punya belog aka aku lah coz dier yang snap
pic yang gorgeous ni
h-bajet macam bagus jer aku nih*

(kapal titanic mase die mude. sebab tu kecik)


takkan sepanjang malam aku nak melantak kan even tangki perut aku ni memang besar macam tangki air kat rumah. kalau ikut kan nafsu serakah makan aku nih, sampai besok aku tak nak berhenti. biar sampai tak boleh bangun.huhuhuh.

(biler nafsu menguasai diri. muke aku tak boleh blah...
macam semua makanan tu aku nak sumbat)
*jangan risau, nafsu ini dibenarkan dalam islam kay.
tak pregnant punyer. buncit tu ader la.huahahah hak toi*



(antara juadah yang disediakan. tak sanggup nak letak semua coz takut air liur
you all merembis tanpa dapat dikawal. rosak laptop kang)


(jangan tanye kenape sikit. ini baru 1st trip la. malam tu
aku ader 10 trip untuk dihabisi)


name pun kelab fotokreatif kan, so ape lagi, amik gambar la.........time nih la aku jadi marilyn monroe
SAY CHEESEEEEEEEE.........


Battle of the tekak

(amir menyampaikan lagu dengan
penuh perasaan. kalah zaiton sameon)


(achong tak nak ngaku kalah. tapi malang tak ingat lirik.
nasihat aku, jangan masuk jangan lupe lirik.
kompem kalah. huahahah)
*terkutuk lagi keji tol perangai aku*


(tak der sape yang menang coz due-due same tak sedap. guro jer)
*mak aku ajo jangan menipu. dose!!!!*


Pic perasan nak mampos konon cantik macam cleo patra

(aku yang setia menunggu leonardo dicappucinno
datang lamar aku)


(tukar posing sikit)


(versi original marilyn monroe mase kain terbang
kene tiup angin yang gatal merenyam)

ni versi aku...

(tolong sediakan baldi takut you all nak muntah tengok pic nih)
*izinkan aku perasan untuk entry kali ini. sekian terima kasih*


(aku ngan shrek nak tiru aksi dalam titanic even
100% langsung tak sama. tapi tetap cool)
*PERASANNNNNN*


PAntulan

juz love it.......
*kredit to nad coz dier yang snap*


(dalam jamban pun jalan jugak)
*jamban dier bersih. tapi was-was dier salur ke mane*


Dengan KAwan-kawan

(lebarnyer senyuman si sham nih.....)


(dengan mek yang bezzzzzzz)


(kenangan terakhir sebelum berpisah)

aktiviti mase dinner nih memang terbaik lah. bertepatan dengan tema hawai. antara nyer limbo lah ape lagi. but for guys only. takut la pulakkan kalau gurlzz join nanti ader yang tak tidor malam kan. nightmare. sebab ape, lu pikir lah sendiri nabil kay. disamping tu, ahli maje aku pun memang sporting tahap maksima lah. antara ahli meja aku yang bezzZzah tu ialah ammar and his gurlfriend, aput and kak nad(awek dier), shrek(die tidak berwarna hijau), olan (mantan presiden kelab), sab dan kak shila, nero dan yang paling comel.............AKU lah.........

Kanak-kanak riang ria rebina(table aku jer kay!!!)

(kenape aku sorang jer yang macam terencat sikit??????)
*aku memang terencat sikit malam nih cume malu nak ngaku*


pasangan bahagia 1 : kak nad dan aput


pasangan lesbian 1 : nad dan aku la..
*besar nak mampos lengan aku. rase macam nak
potong jer dengan pisau. buat steak*



aku dengan shrek(inilah rupa shrek bila sumpahan hijau dier berakhir.
comelkan. tengok la partner dier saper..


pasangan bahagia 2 : ammar dengan awekz nyer


(king and queen of the nite)
*aku tak menang coz tak ikut tema(padahal memang tak layak)*


(limbo. lembut habis lah pinggang mamat nih)
*kalau aku kompem tak boleh tegak balik. kecacatan kekal tu*


(zack mencuba nasib. lege lepas)
*perut terpaksa tutup dengan topi coz ader 'benda' yang tersembul*


(main pijak kertas....seronok nampak)
*aku tak dapat main coz aku tak boleh bergerak seperti ular telan lembu seekor*


pasangan les ke 2 : bell dan leen


ala-ala macam-macam aznil


(mengumpul barang seperti yang diminta)
*spoil sikit coz satu tak dapat cari iaitu lipbalm rasberry*


(hadiah meja aku yang menang)


(penyampaian hadiah)

takkan nak belayar sampai besok. ini bukan kapal persiaran kay....tukang bawak kapal nih nak balik tido. so dalam pukul 12 kitorang pun dihalau turun dari kapal sebab kami semua nih gayat naik kapal dan tak reti-reti nak balik tido. hehehehehe. but seriously memang bezz lah. tak tau perkataan aper yang sesuai nak gambarkan perasaan aku(time tu lah). you all pun berpeluang untuk makan di situ juga. kalau tak silap araound RM55-RM70 kot. tak pasti la. maap...


(possing terakhir sebelum aku kena baling
dengankayu coz tak reti2 nak balik)


(jom balik!!!!!!!!!!!!!!)

p/s :kredit buat nad dan azmil coz menyumbang gambar
yang terlalu cantik. muah!!!!!!!!luv you all.....


13 comments:

izan said...

sungguh menyeronokkan dari mula hingga akhir....

dan sungguh menggoda selera... sedapnyer makan2...

TeRRoRRiZZ said...

heheheh...
izan pun berpeluang pergi....
hanya di danga bay........

NaNaJoe said...

wah2!!!bkan main bergaya lg ko ni...hehehhe~~

TeRRoRRiZZ said...

biase lah...tero sentase bergaye.....
jangan jeles....

miss lolly a.k.a luvfareda said...

perghhhhhhhhhhhhhhhhhh

nak naik kapal gak.

henj0y gilew ~

TeRRoRRiZZ said...

bukan henjoy tapi

henjoy kuase 110000000

nurafizza said...

beshnyeeee,,,

nurafizza said...

beshnye nek cruise....

TeRRoRRiZZ said...

besh besh....
tapi lagi besh kalo ader leonardo dicaprio

Miz Kadiah said...

Awards 4 u : http://mizkadiahstory.blogspot.com/2010/05/first-award-i-got.html

Azmil said...

ptt la mcm kenal jer gmbr2 tu yek hehehe..

TeRRoRRiZZ said...

janganlah begitu azmil.......

Azmil said...

eh, takder apa2 la..ok jer hehehe..