Sunday, March 27, 2011

All FUCK to SITT (18PL)


hamik kau. dah berabat tak update belog nih, bila update jerk terus carut-mencarut. bukan apa, hati nih, PANAS wo!!!!!!!!!

subhanallah, tu lah, hati ni PANAS sangat sampai lupa pulak nak beri salam. apa nak jadi dengan aku ni.

ASSALAMUALAIKUM wbt....jawab jangan tak jawab....

sambung cerita, tadi(beberapa minit yang lepas) aku dok syok-syok meng 'fesbuk walking', tetibe aku terpandang pic bawah nih as dier punya profile photo. serius, segala jenis sumpah seranah seperti BaB*, C*ba*, La*c*u, F*ck dan semua yang seangkatan dengannya lah memang layak untuk diberi kat empunya profile nih. mana tak nya, korang tengok la sendiri.

kalau korang tengok, mesti korang pun akan buat benda yang sama kan. bukan tu jer, si BaB*, C*ba*, La*c*u dan F*ck nih dengan tidak segan silunya menyatakan tentang keMURTADannya. bukti? baca komen di bawah >


aku tak nak komen banyak-banyak sebab aku nih bukan ARIF bab agama tambahan pula isu nih agak sensitif. tapi jauh dalam hati aku ni memang Lah*n*t(opss!!!!) dier nih.

ape pun semoga ALLAH swt membuka pintu hati manusia nih untuk berubah. AMIN.

p/s : maap coz entry aku kali ni banyak pulak bahasa yang kurang sopan gitu. sepuluh jari disusun, maaf dipohon......

12 comments:

SHaFiQ ZaiNaL said...

biarkan dia.. suatu hari dia akan menyesal

little cart00n said...

tanpa segan silunya dia..
huhu

TeRRoRRiZZ said...

shafiq zainal

insyallah....semoga begitulah hendaknyaa...

little cartoon :

tau tak per...

Peja said...

Peja xrasa die ni Islam... rasanya bukan Islam yang saje2 nak provoke org...

Arpiiz said...

mungkin dia masih belum nampak tantang islam sebenar..

TeRRoRRiZZ said...

peja : betol gakkan. tak terfikir lak..skrg nih macam org buat nak jatuhkan islam.

arpiiz : betoi tu. smoga allah bukak pintu hati dier. amin

suri said...

salam..
mmg sengak tul org tu..rasanya mesti org tu melayu ..wanita tul tak huuu

suri said...

bila diri dah rasuk dek setan jadi camtule huuu

apik pehe said...

xper2..nanti dia akn dap[at balasananyer

TeRRoRRiZZ said...

suri apik: tah la....ape yang boleh kite lakukan hanyalah berdoa....

GAPURA ILMU said...

semoga dia akan sedar...

samanosuke_04 said...

berani gila dia tue, haha, main2 jer pegi sumpah2 orang tak tentu...heh, tanak bertanggungjawab kat dia, baik jauhi jer orang camtue..

salam blogwalking :)