Thursday, July 28, 2011

Guru TAK GUNA!!!!!!


mencopet dari Abe Google amalan yang mulia...ngeeeee

jangan salah faham....aku tak langsung nak refer statement ni dekat sesiapa pun tapi tak lain dan tak bukan untuk BATANG hidung aku sendiri......

assalamualaikum pembuka bicara......

serius aku down gile sekarang. aku rase aku bukan seorang guru yang baik. aku memang tak patut menggunakan kekerasan untuk mendidik anak murid aku.

sampai 2 student laki aku boleh mengalir air mata. boleh bayangkan kuat tak kuat aku hayun rotan. cedera tak mereka????(ko dah balun teruk-teruk baru ko nak pikir budak tu sakit ke tak???-aku monolog dalaman)

hope tak rabak la j*b*r anak murid aku...uwaaaaaaaa
-ehsan Abe Google lagi

aku kena back on track and fikir balik apa sebenarnya tugas aku as a teacher?????? aku harap aku tak ulang kesilapan BODOH ni lagi. Ya ALLAH swt, aku perlu kekuatan dan bimbinganmu....

P/s : SABAR SAbar sabar!!!!!!!


2 comments:

Pomen said...

pic ni...pic banduan kena sebat...mai la ke penjara...kita tgok banduan kena sebat.....

TeRRoRRiZZ said...

memang. tapi stail aku rotan student nye bontot bebijik cam dalam penjaa..nak tgk yang live...cam menarik jer!!!!